ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک همچنان قربانی می گیرد

افزایش 70درصدی جرائم فضای مجازی در تهران نشان از ضعف آموزش شهروان در خصوص نحوه کلاهبرداری های اینترنتی است. یکی از این روش ها ارسال پیامک و طرح فریب مالی است .
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی (رییس پلیس تهران بزرگ) با هشدار در خصوص افزایش کلاهبرداری به روش ارسال پیامک به افراد گفت: متاسفانه کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک افزایش پیدا کرده است و متاسفانه علیرغم تمام تذکرها و هشدارهایی که پلیس از طرق مختلف اعلام می‌کند، اما همانطور که گفتم کلاهبرداری از طریق پیامک و تماس تلفنی با افراد و اعلام برنده شدن در مسابقات افزایش پیدا کرده است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه گاهی اوقات افرادی که دارای تحصیلات عالی نیز هستند قربانی این نوع کلاهبرداری‌ها می‌شوند، لذا تاکید می‌کنیم که افراد در موارد مشکوک پلیس را در جریان قرار دهند، چراکه پس از اینکه جرم صورت بگیرد کار برای قربانی سخت‌تر می‌شود.

 

رییس پلیس تهران بزرگ با اشاره به اقدامات پلیس برای مقابله با این جرائم در فضای مجازی تصریح کرد: براساس آمارها در تهران حدود ۷۰ درصد جرائم در فضای مجازی افزایش داشته است و لذا تاکید می‌کنیم مردم مراقبت‌هایشان را در فضای مجازی بیشتر کنند.

 

سردار رحیمی همچنین درباره خرید و فروش حیوانات حیات وحش در فضای مجازی گفت: جرائم مختلفی مانند خرید و فروش سلاح، خرید و فروش مواد مخدر، خرید و فروش دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی و خرید و فروش حیوانات حیات وحش در حوزه فضای مجازی در حال اتفاق است.

 

وی ادامه داد: پلیس فتا خرید و فروش حیوانات در حیات وحش را به صورت روزانه در فضای مجازی بررسی می‌کند و مواردی را که مربوط به پلیس‌های تخصصی دیگر است در اختیار آنها قرار داده و اقدامات لازم از سوی دیگر پلیس‌های تخصصی برای برخورد با این موارد انجام می‌شود.

منبع: ایلنا

ارسال نظر